سلام  به همه مخاطبین گرامی این وبلاگ

بخشید که دیر به دیر میام . واقعیت شکر خدا تقریبا دیگه کنترل اختلالم رو به دست گرفتم و به خاطر مشغله بسیار بالای کاری و زندگی کمتر فرصت اومدن به ویلاگ رو دارم. برخی عزیزان پیام های خصوصی ارسال می کنند اما واقعیت شما زمانی که پیام خصوصی ارسال می کنید امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد و بنده باید با ایمیل با شما مکاتبه کنم که به دلیل مشغله بالای کاری و مسولیت هایی که دارم با عرض پوزش فرصت ندارم. لذا لطفا در هنگام مکاتبه پیام را خصوصی ارسال ننماید. در پایین به برخی پیام های خصوصی به شکل عمومی و با حذف اسامی مخاطبی، پاسخ می دهم.

 

پیام ۱:

سلام.من امروز با lli آشنا شدم و وقتی که مطالب این سایت رو خوندم دیدم همه رو تجربه کردم و این خصوصیات رو دارم.البته هنوز مطمئن نیستم که من lli باشم اما خب این علائم رو دارم. درضمن شلوغی منو زیاد اذیت نمیکنه و مشکلی باش ندارم و موقع مطالعه هم افکار خیلی زیادی میاد سراغم اما سعی میکنم کنترلش کنم خیلی خیلی به علم و درس علاقه دارم. اما در مسائل خیلی ریز و دقیق میشم. چیزی که خیلی آزارم میده اینه که کوچکترین رفتار و حرکت اطرافیانم برام بزرگ و معنی دار جلوه میکنه . به هر حال چه lli باشم چه نباشم مجبورم اینو کنترل کنم. سوالم از شما اینه که من خیلی دوست دارم پزشک بشم آیا این lli مانع میشه یا نه اصلا کمک هم میکنه؟ و اینکه آیا تستی برای تشخیص lli در اینترنت هست؟ 

پاسخ ۱:

حتی اگر LLI‌ باشید هم نه تنها پزشک بلکه می توانید در هر شغلی که استعداد و توانمندی دارید موفق بشوید به شرطی که همت کنید و مبارزه! به شخصه در دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، سخت ترین و جذاب ترین گرایش از رشته ام را انتخاب کردم که در ایران در آن زمان جمعا ۲۰ نفر روزانه پذیرش داشت که توانستم در انتخاب اولم در بهترین دانشگاه کشور در این گرایش قبول شوم (البته با وجود مشکلات LLI که باعث شد در دوران دبیرستان با وجود کلی مقام و رتبه کشوری ترک تحصیل کنم و در دبیرستان بزرگسالان دیپلم بگیرم). بارها عرض کرده ام که اگر پیش زمینه کنترل این اختلال این است که هر فرد دارای این اختلال بسته به سطح  بازداری نهفته که داره سطح IQ آن در چه سطحی است. هوش در کنترل این اختلال نقش بسیار مهمی دارد و اگر در تناسب میان سطح بازداری نهفته و میزان هوش، هوش فرد بالا باشد آنگاه فرد با تمرین، ممارست، پشتکار و البته فراگیری تکنیک ها می تواند بر این اختلال نه تنها غلبه کند بلکه آن از نقطه ضعف تبدیل به نقطه قوت خود نماید(البته اگر هوش هم بالا نباشد با دارو می توان کنترل نسبی روی این اختلال به دست آورد).به جرات می توانم بگویم که از دوران کارشناسی ارشدم به بعد همین LLI و کنترل نسبی آن باعث شد که پله های ترقی که اکثریت در یک بازه زمانی طی می کنند بنده به لطف خدا در نصف این زمان طی کردم اما دقت کنید که اصلا کار ساده ای نیست و اجرای عملکی این تکنیک ها بسیار کار چالشی است و تا زمانی که آن را تبدیل به Life Style شما شوند دشواری های زیادی دارید. حتی عرض می کنم که الان که بنده تقریبا کنترل آن را به دست گرفتم  به عنوان مثال مجبورم ۹۰٪ از وقتی که بیدارم را مطالعه کنم، پادکست گوش کنم و ... : به هیچ عنوان نباید حتی ده دقیقه ذهنم را آزاد بگذارم که اگر بگذارم سر ار نا کجا آباد در می آورد و وقت و انرژی بسیاری را تباه می کنم!!! شاید باور نکنید اما حتی متاسفانه پشت فرمان هم مطالعه می کنم (البته فلش کارت) و پادکست یا کتاب صوتی همیشه گوش می کنم تا یک دقیقه هم به این ذهن سرکش، فضای منحرف شدن از مسیرم را ندهم که البته در ۹۰٪ مواقع موفق می شوم و هنوز ۱۰٪ در کنترل أن گاهی ضعف دارم که آن را هم در برنامه آتی در حال رفع هستم و روی تکنیک های جدید کار می کنم. البته این که مجبور ۹۰٪ از وقت بیداری ام را به مطالعه و کار و تلاش بگذارنم (تاکید می کنم حتی حین غذا خوردن یا تفریح) باعث کمی رنجش خوانده می شود اما سعی کرده ام به تکنیک هایی که این چالش را هم در حد توان مدیریت کنم. با سوال دوم شما برمی گردم: در  ۴-۵ سال پیش که بنده به شدت جست و جو کردم تست های محدودی بود(به زبان انگلیسی البته) که قطعا الان باید بیشتر باشد اما واقعیت فرصت سرچ آنها را ندارم لطفا خودتان بررسی فرمایید.

موفق و سربلند باشید.

 

پیام ۲:

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العلمین

از مقاله بسیار زیبا و جذاب شما در مورد نقشه ذهنی بسیار لذت بردم و علاقمند شدم از آن در کارم استفاده کنم ممنون می شوم اصل مقاله را با عکس ها برای من ارسال کنید. متأسفانه عکس ها در سایت قابل دیدن نیستند.می دانم سزتان شلوغ است و برنامه های زیادی دارید و امیدوارم دقایقی کوتاه برای کمک به من و آشنایی بیشتر من با نقشه ذهنی اختصاص دهید.

از لطف شما بینهایت سپاسگزارم.

 

پاسخ۲:

خواهش میکنم. از طریق این لینک می توایند اصل مقاله و تصاویر را بردارید: http://armitadesign.blogfa.com/post/139  با عرض پوزش همانطور که عرض کردم فرصت ایمیل کردن را به دلیل مشغله بسیار بسیار یاد متاسفانه ندارم. موفق باشید.

پیام ۳:

سلام

من و پارتنرم امشب فهمیدیم که پارتنرم lli هست

هیچی از lli نمیدونستم 

گوگل کردم

نگران شدم 

به وبلاگ شما رسیدم

کمی آروم شدم

 

نمیدونم باید چکار کنم

اصلا نمیدونم چرا به شما پیام دادم

 

پاسخ ۳:

نگرانی نداره بنده هم علیرغم اینکه می دانستم مشکلاتی در این مورد دارم اما حدودا  یک سال بعد از ازدواجم از این بابت مطمین شدم و حتی برای صاحب فرزند شدن با پزشک همسرم مطرح کردم که مشکلی ایجاد نشود. در مطالب مختلف عرض کرده ام که این اختلال را می توان کنترل کرد توصیه می شود فرد با تکنیک ها و تمارین بسیار به خود کنترلی دست یابد اما اگر حتی در گامهای نخست یا به طور کل نتوانست، می توان از درمان های مرتبط اما زیر نظر پزشک بسیار متخصصی که این اختلال را بشناسد استفاده کرد!تاکید می کنم متاسفانه بسیاری از پزشکان که در کشور ما به عنوان یک کشور جهان سومی، خیلی از آنها سواد کافی را ندارد و به روز نمی شوند با این اختلال آشنا نیستند و مواظب باشید تجویز اشتباه نکنند!

 

پیام ۴:

سلام

از تشخیص LLI خودم اطمینان دارم . با خود تشخیصی ( مطالعه و کنجکاوی در فضای مجازی ) و به کمک معلم دوران  ابتدایی چون انحراف تفکر و اعمال و رفتار نیز داشتم به LLI بودن رسیدم . نشانه های  بسیار ضعیفی از بیماری اختلال دو قطبی را دارم .

 بی زحمت  اطلاعات مختصر و مفیدی در خصوص بیماری روانی با موضوع : اختلال ال ال آی به لاتین ( بازداری از بروز احساسات نهفته ) ، از سطوح مختلف آن عوامل ، شکل گیری و پیشرفت ، مراحل و نحوه کنترل و درمان کامل ، همچنین تعدادی پزشک متخصص معالج و دارو و حتی عوارض و اثرات سوء درمان یا مصرف دارو را جهت بهرمندی همگان  در یک پست جداگانه قرار داده یا از همین طریق به ایمیل بنده ارسال کنید.

در ضمن یادگیری مهارت کنترل آن و استفاده از مزایای آن  فراموش نشود.

 با تشکر . در خصوص معرفی پزشک آدرس یا تلفن مطب هم باشد . سپاسگذارم

پیام ۵:

 سلام - تشکر از پیگیری و اطلاع رسانی تون- لطفا مراحل و نحوه درمان و تعدادی پزشک متخصص معالج و دارو  و حتی عوارض و اثرات سوء درمان یا دارو ها اگر دارند را نیز در وبلاگ خود معرفی  بفرمایئد تا بیمارن استفاده کنند یا به ایمیل بنده ارسال کنید.در خصوص معرفی پزشک ادرس یا تلفن مطب هم باشد. سپاسگذارم.

پیام ۶:

 درود..

پیشتر پیامی برای شما فرستاده بودم.. پاسخی دریافت نکرده ام.. امیدوارم که پرسش مرا بی اهمیت تلقی نکرده باشید..

برای تشخیص این اختلال متخصصی می توانید معرفی بفرمایید؟

پیام ۷:

درود..

اختلال شما چگونه تشخیص داده شد؟

آیا متخصصی که بتواند این اختلال را تشخیص دهد میتوانید معرفی بفرمایید؟

 

پاسخ ۴،۵،۶ و ۷ ‌: 

سلام، بسیار عالی. اطمینان صحیح از  این اختلال کمک بسیاری به افراد دارای این اختلال می کند چرا که می توانند مسیر صحیح را در پیش بگیرند. واقعیت اگر فرصت کنم حتما اما واقعا وقت بسیار بسیار اندکی دارم به دلیل اینکه مشغله بسیار بسیار بالایی دارم و زمان بسیار محدودی برای این کار دارم. در مورد پزشک متخصص معالج و دارو و حتی عوارض و اثرات سوء درمان یا مصرف دارو واقعیت چون تخصص این حوزه نیستم و مجوز این کار را ندارم نمی توان اطلاعاتی بدهم . خودم نیز بعد از اینکه در سالهای ۸۲ تا ۹۲ که بالغ بر ۲۰ پزشک مختلف با تخصص های مختلف  و درمان های مختلف و کاملا اشتباه را تجربه کردم به طور کل از تجربه پزشک جدید خودداری کردم و خودم  مطالعات زیادی را در سالهای ۹۲ تا ۹۵ در این مورد داشتم و مشکلاتم را تا حدود بسیاری حل کردم.  به عنوان مثال در این حد ریز شدم و آزمایش کردم که مثلا متوجه شدم این اختلال بر روی بدن من وابستگی هایی که میزان مصرف نمک هم دارد. اگر چه مصرف زیاد نمک بسیار، برای همگان مضر است اما به شخصه روی اختلالم متوجه شدم که اگر سطح نمکی که مصرف می کنم در هفته از حدی کمتر باشد کنترل فیلتر بازداری نهفنه ام را راحت از دست می دهم به همین دلیل در هفته به شکل بسیار اندک (خارج از رژیم غذایی که دارم که هیچ نمک اضافی ندارد) به شکل محدود  نمک مصرف می کنم(در ترکیبات دارویی تجویزی در کشورهای اروپایی هم دیدم که ترکیبات نمک وجود دارد اما این را به هیچ عنوان بدون تجویز پزشک مطلع به شما یا سایر عزیزان توصیه نمی کنم). در سال ۹۵ یکی دو پزشک به بنده در تهران معرفی شدند که تجربه خوبی در زمینه افراد دارای LLI‌داشتند و بنده نیز در بازه ای قصد مراجعه به آنها را داشتم اما چون توانستم کنترل آن را به دست بگیرم هرگز به پزشک مراجعه نکردم و همانطور که در مطالب وبلاگ هم نوشتم با خود تشخیصی به این اختلال رسیدم و بر آن غلبه کردم. متاسفانه مشخصات آن پزشکان را ندارم.اما اگر مخاطبین محترم به پزشکانی مراجعه کردید و رضایت بخش بوده تجویز آنها لطف  آنها را معرفی بفرمایید که حداقل به شکل خصوصی در اختیار مخاطبین وبلاگ که سوال می کنند قرار دهم.